Genti-Highlife : Termeni si conditii1. DISPOZITII GENERALE.

Prin prezenta se stabilesc condițiile de vânzare a produselor din magazinul on-line www.genti-highlife.ro , proprietatea S.C. Nianar srl , societate comercială legal înființată conform legilor române , cu sediul în Valea Lupului, jud. Iași , str. Mircea Eliade, 43 , înmatriculată la oficiul Registrului Comertului sub numărul J22/834/17.05.2012 , CUI RO30208012 .
Folosirea acestui site, respectiv înnregistrarea unei comenzi, implică acceptarea de catre Dvs a prezenților termeni și condiții, și acceptarea de catre Dvs. a utilizării adresei de poștă electronică (e-mail) ca  modalitate de comunicare  la distanță. Pentru folosirea în cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor și condițiilor. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nici o notificare prealabilă. Sunteți de acord și acceptati ca, fara nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site sau întrerupe orice activitate pe site, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau nu confirmăm sub nici o forma tipul de informație pe care il veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

2. OBLIGAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ DE ÎNREGISTRARE

Pentru a cumpăra produse de pe site-ul www.genti-highlife.ro va trebui să acceptați termenii și condițiile prezente,  să alegeți produsul/produsele dorite, să indicați adresa de livrare și modaliatea de plată și să plasați comanda  sau să vă creați un cont și apoi să comandați produsul/produsele dorite, prin parcurgerea a 5 pași.

Pasul 1- logare în contul de utilizator (cu USERNAME si PAROLA) Pasul 2: alegerea produselor cu opțiunea "Adaugă în coș" disponibilă în dreptul fiecărui produs. După finalizarea listei de cumpărături, se poate previzualiza și modifică comanda apăsând butonul "Consultă coșul"; Pasul 3: Verificarea detaliilor comenzii: pentru finalizarea cu succes a comenzii, trebuie verificate sau menționate acum detalii utile, precum adresa de livrare si modalitatea de plata (ramburs, card online). Pasul 4: plasarea comenzii. Dupa apasarea butonului "Trimite comanda" produsele, adresa de livrare și modalitatea de plată sunt verificate. Dacă toate datele sunt corecte, comanda urmeaza sa fie procesată de către operatorii noștri. În cazul plății prin card bancar, veți fi direcționat în fereastra de plată. Pasul 5: Odată trimisă comanda, veți primi un mail pe adresa trecută în profilul de utilizator , care cuprinde confirmarea comenzii dumneavoastră,  și detaliile privind livrarea.
În vederea creării contului , Dumneavoastra sunteți de acord să furnizați informații corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate . În situația în care considerăm că aceasta obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioada determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

3.PREȚURI

Prețurile afișate pe www.genti-highlife.ro sunt exprimate în RON și includ TVA. Facturarea se face la preturile afișate în momentul înregistrării comenzii, cu excepția eventualelor greseli sau modificări ale TVA.


4.DREPTUL DE DENUNȚARE UNILATERALĂ A CONTRACTULUI

Conform Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță:

"Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

Ne veți anunța despre intențiile dumneavoastră la numărul de telefon 0746696898, și veți trimite o notificare  datată și semnată  la adresa de mail genti.highlife@gmail.com . În situația menționată mai sus, Dumneavoastră veți returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de Dumneavoastră. Returnarea produselor se va face la urmatoarea adresă Nianar srl , str. Mircea Eliade, nr. 43, Valea Lupului, jud. Iași. S.C. Nianar SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate,în termen de maxim 30 de zile de la data denunțării a contractului, în cazul în care prevederile de mai sus au fost respectate.

5. LIMITELE RESPONSABILITĂȚII :
S.C. Nianar SRL nu poate fi responsabilă pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forța majoră. 6. RECLAMAȚII

Reclamațiile Dvs privind orice problemă legată de livrarea produselor comandate le puteți transmite în felul următor: la numărul de telefon 0746696898 sau  la adresa de e-mail genti.highlife@gmail.com   Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului.

7. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Nianar SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.  Prin furnizarea de către Dvs a următoarelor date cu caracter personal : e-mail, nume și prenume, adresă,  telefon, în calitate de persoană vizată conform Legii 677/2001, declarați că vă dați consimțământul în mod expres și neechivoc, respectiv explicit, liber exprimat și informat, că datele Dvs cu caracter personal să intre în baza de date a societății S.C. Nianar SRL și să fie prelucrate și folosite în viitor de către SC Nianar SRL cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Totodata, aveti dreptul sa vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată, semnată și trimisă pe adresa de mail genti.highlife@gmail.com  Dacă unele din datele  dumneavoastra sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

8. CONTINUTUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR OFERITE PE SITE

Firma Nianar SRL deține drepturi de proprietate asupra conținutului serviciilor și produselor puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul site-ului www.genti-highlife.ro Reproducerea, altfel decât pentru uz propriu, fără acordul firmei Nianar  srl , a conținutului site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, precum și orice alte date) parțial sau integral este considerată infracțiune și pedepsită conform legislației în vigoare. Toate drepturile sunt rezervate. Conținutul Site-ului este apărat de legea română . Informațiile despre produse și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere și, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea imediata a produselor afișate.

9.MODIFICARI ALE SERVICIULUI

SC Nianar srl  își rezervă dreptul de a modifica în orice moment  sau să întrerupă  serviciile puse la dispozitie (în totalitate sau numai în parte) cu sau fara o notificare prealabilă. Sunteți de acord că Nianar srl  nu este raspunzător față de dvs. sau orice tertă persoană sau instituție pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a serviciilor disponibile.

10.LIMITĂRI ALE RĂSPUNDERII

Afirmați în mod expres că ați luat la cunoștință  și sunteți de acord că Nianar srl nu va fi răspunzător pentru nici un fel de pagube directe, indirecte,  rezultând din: (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor; (2) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastră; (3) declarații sau acțiuni a oricărei terțe părți asupra serviciilor Site-ului; sau (4) orice altă problemă legată de serviciile Site-ului.

11.ÎNCĂLCĂRI

Vă rugăm să ne aduceți la cunoștință orice încălcare a acestor Termeni și Condiții la următoarea adresă: genti.highlife@gmail.com