Ingrijire produse

IÎngrijirea produselor din piele tip radica

Produsele din piele tip radica , nu necesită îngrijiri speciale, recomandăm doar, atunci când nu le folosiți să le păstrați în locuri uscate și ferite de soare , în saculețul de bumbac încorporat.

Îngrijirea produselor din piele prelucrată vegetal.

Pentru a ăastra intactã calitatea produselor Genti-Highlife recomandăm ca periodic să desfășurați activități de întreținere a acestora. Mai mult decât atât, atunci când nu folosiți produsele recomandãm pãstrarea lor în locuri uscate și ferite de soare în saculețul de bumbac încorporat. Pentru întreținerea articolelor recomandãm produse specializate în menținerea suprafețelor de piele; dacã apare vreo problemã urmați instrucțiunile de mai jos:

Problema
Soluția
Imaginea
Pete albe pe suprafețele de piele
La temperaturi scăzute pot apărea pete albe pe piele; puteți folosi uscãtorul de păr la o temperatură ridicată pe zona pătată și apoi lustruiți cu o cârpă uscată. Pete albe pe suprafetele de piele
Zgârieturi ușoare pe suprafețele de piele
O zgârietură ușoară pe suprafața pielii poate fi îndepărtată în diferite moduri: Puteți încerca sã frecați cu o cârpă puțin umezită zona zgâriată; După aceea, puteți folosi uscătorul de păr la o temperatură ridicată pe zona zgâriată. În continuare puteți lustrui cu o cârpă uscată.
Zgarieturi usoare pe suprafetele de piele
Zgarieturi usoare pe suprafetele de piele
Zgârieturi adânci pe suprafețele de piele
Zgârieturile adânci nu pot fi reparate NICIODATA; dar puteți face ca zgârietura să devină invizibilă astfel: Pielea închisa la culoare: puteți folosi produsele specializate pentru vopsirea zonei zgâriate și lustruiți IMEDIAT cu o cârpă uscată; după aceea puteți folosi uscătorul de păr la o temperatură ridicată pe zona zgâriată și apoi lustruiți cu o cârpă uscată. Pielea deschisă la culoare: puteți folosi produse neutre cu care să vopsiți zona zgâriată și lustruiți IMEDIAT cu o cârpă uscată; după aceea puteți folosi uscătorul de păr la o temperatură ridicată pe zona zgâriată.
Zgarieturi adanci pe suprafetele de pieleZgarieturi adanci pe suprafetele de piele
Pete pe piele
Toate articolele GH sunt tratate cu produse care protejează pielea împotriva agenților atmosferici. Dar, odata cu folosirea curenăa, trebuie sã păstrati această protecție cu ajutorul unor produse specializate. Pielea este un produs natural iar pata este rapid absorbită; așadar este nevoie sa acționați cât mai rapid. În aceste cazuri trebuie să folosiți produse specializate sau sa apelați la un centru specializat. NU FOLOSIȚI VOPSEA PE PETELE DE PE PIELE!
Pete pe cãptuseala interioară
Pentru a îndepărta petele de pe captușeala interioară trebuie să folosiți produse specializate sau, eventual, apelați la un centru specializat.