"SLOGAN: Știm ca nu accepți decât ce este mai bun, de aceea noi ți-l oferim."

Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comanda

Producatori

Invarte rotita mouse pentru defilare

Newsletter

Mastercard  Visa  Visa Electron

Ingrijire produse


Ingrijirea produselor din piele tip radica

 Produsele din piele tip radica , nu necesita ingrijiri speciale, recomandam doar , atunci cand nu le folositi sa le pastrati in locuri uscate si ferite de soare , in saculetul de bumbac incorporat.

 

 

Ingrijirea produselor din piele prelucrata obisnuit

Pentru a pastra intactã calitatea produselor Genti-Highlife recomandam ca periodic sa desfasurati activitatii de întretinere a acestora. Mai mult decat atat, atunci cand nu folositi produsele recomandãm pãstrarea lor in locuri uscate si ferite de soare in saculetul de bumbac incorporat. Pentru intretinerea articolelor recomandãm produse specializate în mentinerea suprafetelor de piele; dacã apare vreo problemã urmati instructiunile de mai jos:

Problema
Solutia
Imaginea
Pete albe pe suprafetele de piele
La temperaturi scazute pot aparea pete albe pe piele; puteti folosi uscãtorul de par la o temperatura ridicata pe zona patata si apoi lustruiti cu o carpa uscata. Pete albe pe suprafetele de piele
Zgarieturi usoare pe suprafetele de piele
O zgarietura usoara pe suprafata pielii poate fi indepartata in diferite moduri: Puteti incerca sã frecati cu o carpa putin umezita zona zgariata; Dupa aceea, putetii folosi uscatorul de par la o temperatura ridicata pe zona zgariata. In continuare puteti lustrui cu o carpa uscata.
Zgarieturi usoare pe suprafetele de piele
Zgarieturi usoare pe suprafetele de piele
Zgarieturi adânci pe suprafetele de piele
Zgarieturile adanci nu pot fi reparate NICIODATA; dar puteti face ca zgarietura sa devina invizibila astfel: Piele inchisa la culoare: puteti folosi produsele specializate pentru vopsirea zonei zgariate si lustruiti IMEDIAT cu o carpa uscata; dupa aceea puteti folosi uscatorul de par la o temperatura ridicata pe zona zgariata si apoi lustruiti cu o carpa uscata.Piele deschisa la culoare: puteti folosi produse neutre cu care sa vopsiti zona zgariata si lustruiti IMEDIAT cu o carpa uscata; dupa aceea puteti folosi uscatorul de par la o temperatura ridicata pe zona zgariata.
Zgarieturi adanci pe suprafetele de pieleZgarieturi adanci pe suprafetele de piele
Pete pe piele
Toate articolele GH sunt tratate cu produse care protejeaza împotriva agentilor atmosferici. Dar, odata cu folosirea curenta, trebuie sã pastrati aceasta protectie cu ajutorul unor produse specializate. Pielea este un produs natural iar pata este rapid absorbita; asadar este nevoie sa actionati cat mai rapid. In aceste cazuri trebuie sa folositi produse specializate sau sa apelati la un centru specializat. NU FOLOSITI VOPSEA PE PETELE DE PE PIELE!  
Pete pe cãptuseala interioara
Pentru a indeparta petele de pe captuseala interioara trebuie sa folositi produse specializate sau, eventual, apelati la un centru specializat.