"SLOGAN: Știm ca nu accepți decât ce este mai bun, de aceea noi ți-l oferim."

Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comanda

Producatori

Invarte rotita mouse pentru defilare

Newsletter

Mastercard  Visa  Visa Electron

Termeni si conditii

 

Genti-Highlife : Termeni si conditii1. Dispozitii generale .

Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.genti-highlife.ro , proprietatea S.C. Nianar srl , societate comerciala legal infiintata conform legilor romane , cu sediul in Valea Lupului,  Iasi , str. Mircea Eliade, 43 , inmatriculata la oficiul Registrului Comertului sub numarul J22/834/17.05.2012 , CUI RO30308012 .
Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica: acceptarea de catre Dvs a prezentilor termeni si conditii si acceptarea de catre Dvs. a utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca tehnica de comunicatie la distanta. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau nu confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.
 

2. OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA DE INREGISTRARE

Pentru a cumpara produse de pe site-ul www.genti-highlife.ro va trebui sa acceptati termenii si conditiile prezente, sa va creati un cont si apoi sa comandati produsul/produsele dorite, prin parcurgerea a 5 pasi.

Pasul 1- logare in contul de utilizator (cu USERNAME si PAROLA) Pasul 2: alegerea produselor cu optiunea "Adauga in cos" disponibila in dreptul fiecarui produs. Dupa finalizarea listei de cumparaturi, se poate previzualiza si modifica comanda apasand butonul "Consulta cosul"; Pasul 3: Verificarea detaliilor comenzii: pentru finalizarea cu succes a comenzii, trebuie verificate sau mentionate acum detalii utile, precum adresa de livrare si modalitatea de plata (ramburs, card online). Pasul 4: plasarea comenzii. Dupa apasarea butonului "Trimite comanda" produsele, adresa de livrare si modalitatea de plata sunt verificate. Daca toate datele sunt corecte, comanda urmeaza sa fie procesata de catre operatorii nostri. In cazul platii prin card bancar, veti fi directionat in fereastra de plata. Pasul 5: Odata trimisa comanda, veti primi un mail pe adresa trecuta in profilul de utilizator , care cuprinde confirmarea comenzii dumneavoastra, preturile produselor comandate si detaliile privind livrarea.
In vederea crearii contului , Dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate . In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.
 

3.PRETURI

Preturile afisate pe www.genti-highlife.ro sunt exprimate in RON si includ TVA. Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA.


4.DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta:

"Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta la adresa: str. Mircea Eliade, 43, Valea Lupului, Iasi . In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra.  Returnarea produselor se va face la urmatoarea adresa Nianar srl , str. Mircea Eliade, 43, Valea Lupului, Iasi. S.C. Nianar SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii a contractului, in cazul in care prevederile de mai sus au fost respectate.

 

5. LIMITELE RESPONSABILITATII :
S.C. Nianar SRL nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora.

6. RECLAMATII

Reclamatiile dvs privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite, la adresa de e-mail office@genti-highlife.ro  Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului.

 

7. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Nianar SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Pentru a putea comanda produse de pe site-ul www.genti-highlife.ro , Dvs trebuie sa va creati cont pe site-ul www.genti-highlife.ro (prin completarea formularului Cont nou) si sa furnizati urmatoarele date cu caracter personal: nume si prenume, adresa, cod postal, Cod numeric personal, data nasterii, sex, telefon , numar si serie de buletin. Prin furnizarea de catre Dvs a urmatoarelor date cu caracter personal : e-mail, username, parola, confirmare parola, nume si prenume, adresa, cod postal, Cod numeric personal, data nasterii, sex, telefon, numar si serie de buletin Dvs, in calitate de persoana vizata conform Legii 677/2001, declarati ca va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc, respectiv explicit, liber exprimat si informat, ca datele Dvs cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii S.C. Nianar SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre SC Nianar SRL cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Toti cei care au furnizat urmatoarele date cu caracter personal: e-mail, username, parola, confirma parola, nume si prenume, adresa, cod postal, Cod numeric personal, data nasterii, sex, telefon, numar si serie de buletin au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii nr. 677/2001. Scopurile colectarii si prelucrarii datelor Dvs cu caracter personal (e-mail, username, parola, confirma parola, nume si prenume, adresa, cod postal, Cod numeric personal, data nasterii, sex, telefon , numar si serie de buletin ) de catre S.C. Nianar SRL sunt:
  • Transmiterea prin e-mail de oferte, promotii, mesaje publicitare cu privire la produsele pe care S.C. Nianar SRL le comercializeaza pe www.genti-highlife.ro , în cazul în care ati bifat casuta la “ Aboneaza-te la newsletter”
  • organizarea de concursuri si campanii publicitare cu premii
  • comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), inclusiv expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor.
  • comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), inclusiv confirmarea comenzii, expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor, inregistrarea facturilor si platilor in contabilitate si lamurirea oricaror aspecte legate de comanda, expediere si plata.
In cazul in care aveti creat cont pe site-ul www.genti-highlife.ro , SC Nianar SRL va prelucra datele cu caracter personal furnizate de Dvs prin completarea formularului Cont nou (e-mail, username, parola, confirmare parola) pe perioada existentei contului Dvs , iar ulterior stergerii contului Dvs, SC Nianar SRL va transforma datele Dvs cu caracter personal (e-mail, username, parola, confirmare parola) in date anonime . Datele cu caracter personal privind nume si prenume, adresa, cod postal, Cod numeric personal, data nasterii, sex, telefon, numar si serie de buletin furnizate pentru efectuarea comenzii (cumpararea de produse de pe site-ulwww.genti-highlife.ro vor fi prelucrate de catre SC Nianar SRL pe perioada prevazuta de lege pentru pastrarea inregistrarilor contabile privind comenzile si platile efectuate de Dvs ce au ca obiect produsele comandate de Dvs de pe site-ul www.genti-highlife.ro

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre S.C. Nianar SRL in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia firmei de curierat care asigura livrarea produselor comandate de Dvs, a eventualilor imputerniciti ai SC Nianar SRL care vor prelucra datele cu caracter personal in numele si pe seama S.C. Nianar SRL cu respectarea dispozitiilor legii nr 677/2001, a eventualilor dobanditori ai site-ului www.genti-highlife.ro (prin vanzare-cumparare sau alte forme de dobandire a site-ului), Prin comanda efectuata Dvs va exprimati acordul pentru dezvaluirea datelor Dvs cu caracter personal urmatorilor terti: eventualilor dobanditori ai site-ului www.genti-highlife.ro ( prin vanzare -cumparare sau alte forme de dobandire a site-ului), imputernicitilor societatii Nianar SRL care vor prelucra datele cu caracter personal in numele si pe seama S.C. Nianar SRL cu respectarea dispozitiilor legii nr 677/2001, firmei de curierat , firmei de IT care se ocupa de functionarea optima a site-ului .Prin bifarea casutei ,,Aboneaza-te la newsletter" din formularul pentru crearea contului pe site-ul www.genti-highlife.ro, persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare prin e-mail de la S.C. Nianar SRL cu privire la produsele pe care societatea Nianar SRL le comercializeaza, cu privire la campaniile si concursurile organizate de societatea Nianar SRL. In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare prin e-mail de la S.C. Nianar SRL nu va bifa casuta, "Aboneaza-te la newsletter". In cazul in care persoana abonata la newsletter, la un moment dat, nu mai doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare cu privire la produsele pe care societatea Nianar SRL le comercializeaza, cu privire la campaniile si concursurile organizate de societatea Nianar SRL, persoana abonata va trebui sa ne anunte despre acest lucru, prin transmiterea in acest sens a unei cereri scrise, datata si semnata, adresata societatii S.C Nianar SRL si transmisa la adresa de mail office@genti-highlife.ro

S.C. Nianar SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul mentionat mai sus. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa pe adresa de mail office@genti-highlife.ro  Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

8. CONTINUTUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR OFERITE PE SITE

Firma Nianar SRL detine drepturi de proprietate asupra continutului serviciilor si produselor puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul site-ului www.genti-highlife.ro Reproducerea, altfel decat pentru uz propriu, fara acordul firmei Nianar, a continutului site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, precum si orice alte date) partial sau integral este considerata infractiune si pedepsita conform legislatiei in vigoare. Toate drepturile sunt rezervate. Continutul Site-ului este aparat de legea romana . Informatiile despre produse si preturi sint prezentate sub rezerva erorilor de culegere si, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea imediata a produselor afisate.

 

9.MODIFICARI ALE SERVICIULUI

Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca Site-ul nu este raspunzator fata de dvs. sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile.

 

10.LIMITARI ALE RASPUNDERII

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Site-ul nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderei de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca firma Nianar srl a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor; (2) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra; (3) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului; sau (4) orice alta problema legata de serviciile Site-ului.

 

11.INCALCARI

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a acestor Termeni si Conditii la urmatoarea adresa: office@genti-highlife.ro 

 

12.REGULAMENT OFICIAL CONCURS.

a. Organizatorul campaniei este SC Nianar srl, persoana juridica romana, cu sediul pe str. Mircea Eliade, 43, Valea Lupului, Iasi, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J22/834/17.05.2012, cod fiscal RO 30208012, cont bancar RO 80RZBR0000060014609384, deschis la Raiffeisen Bank, reprezentata de Snegur Natalia, in calitate de Director General.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament
Oficial").

b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.genti-highlife.ro

c. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatii Nianar srl, precum si rudele lor de gradul I.