"SLOGAN: Știm ca nu accepți decât ce este mai bun, de aceea noi ți-l oferim."

Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comanda

Newsletter

Mastercard  Visa  Visa Electron

Livrarea si garantia produselor


Livrarea produselor se face prin Posta Romana sau prin Curier Rapid. Ambele modalitati de livrare sunt disponibile prin toate localitatile din Romania.

Prin Posta Romana - daca ati ales aceasta modalitate de livrare , veti primi la domiciliu o instiintare pentru ridicarea coletului . Va trebui sa va deplasati la Oficiul Postal din zona, de unde, prezentand actul de identitate si platind contravaloarea produsului comandat, veti putea lua coletul.
Daca nu primiti instiintarea in cutia postala timp de 4 zile de la momentul cand ati fost informat prin e-mail ca s-a efectuat livrarea coletului, va recomandam sa verificati la Oficiul Postal de care apartineti.
Plata in acest caz se face la Oficiul Postal in momentul ridicarii coletului.

LIVRARE GRATUITĂ.

Prin Curier Rapid - daca ati ales aceasta modalitate de livrare veti primi coletul la domiciliu sau la adresa indicata in comanda.
LIVRARE GRATUITĂ.


Atentie!
La primirea coletului , cumparatorul trebuie sa fie atent la:
Integritatea coletului: sa nu fie umed si sa respecte caracteristicile normale a unui colet.
Corespondenta numarului de colet cu cel de pe scrisoarea vector. Semnatura de pe documentul de livrare comporta acceptanta fara rezerve a bunurilor de catre client.

Orice nemultumire trebuie expusa imediat, in caz contrar se considera ca produsul a fost livrat in mod corect; toate documentele continute de colet trebuiesc pastrate. Nemultumirile ulterioare nu vor fi luate in considerare daca chitanta are mai mult de 3 zile.

 

Garantia: In cazul in care se descopera un defect la produse trebuie sa ne contactati imediat la numarul de telefon : 0746.696.898 sau la adresa de e-mail : office@genti-highlife.ro Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina  si sa ne trimiteti produsul pe cat de repede posibil (maxim 3 zile). Pentru a obtine garantia , este suficient sa aveti factura fiscala impreuna cu produsul cumparat .
!!! Garantia acopera, in mod exclusiv, doar acele distrugeri si pagube care se datoreaza cauzelor de fabricatie.